Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Conny - 9 januari 2010 12:50

Imorrn vid den här tiden är vi förmodligen snart framme, redo att ta en rom & cola på balkongen i Teneriffa..Skriver förmodligen eftersom man aldrig ska ta något för givet.


http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Spanien/Teneriffa/PlayadelasAmericas/Accomodations/Pages/TropicalPlaya.aspx

Här ska vi bo. Visst ser det otrevligt ut? ;)


Hoppas vädret blir bra och att resan flyter på utan några större missöden. Är första gången jag och Jimmy är iväg på en solsemester, trots att vi varit bästa kompisar sedan första klass..Så det ska bli otroligt skoj. Blir en massa drinkar, sol (hoppas vi), bad och avkoppling. Bara att komma bort ska bli så skönt! :)


Ta hand om er här hemma!

Kärlek!

/C

Av Conny - 9 januari 2010 12:34

Lovade ju att jag skulle bli bättre på att blogga.

Så bra det gick ;)

Men, som jag tidigare skrivit så bloggar jag för min skull, när jag tycker det är roligt och jag har inspiration.

November och december var ganska fullsmockade med jobb, vilket känts bra. Jag älskar att jobba, speciellt när jag får göra det jag tycker är roligt, att skriva.


Julen var riktigt bra. Morfar fick komma hem över jul och det var det ärligt talat ingen av oss som trodde skulle ske...Och han har piggnat till, för tillfället i alla fall..en seg och stark man, min morfar!


Mellandagarna var mer eller mindre piss, speciellt dagarna före nyårsafton. Vill inte gå in på några detaljer, men kände mig bara väldigt misslyckad som människa.

Men vet ni vad, det är bra med kriser ibland. Det gör en starkare och ibland när sanningen slår en hårt och brutalt så kan det motivera en att ta itu med saker och ting. Både sådant som är jobbigt, nytt och spännande.


Nyårsafton var riktigt rolig hemma hos Jimmy, även om man blev lite väl på örat kanske..som vanligt. Midsommar, juldagen och nyårsafton brukar bli såna helger.Vi var inte så många: jag, Jimmy, Pernilla, Johanna, Tobbe, Martin E, Lina och Henke, men det var riktigt lagom. Åt och drack gott och så gjorde jag mitt "årliga" nyårsquiz :)


Det är lite av vad som hänt sista tiden. Imorrn väntar helt nya äventyr. Men lite om det här ovan.


Kram

/C

Ovido - Quiz & Flashcards